Μουσικός Οίκος Ανδρομηδά

Ο Μουσικός-Εκδοτικός οίκος Ανδρομηδά ξεκίνησε το 1984, από το κατάστημα της οδού Μαυροκορδάτου και από τότε δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της μουσικής με έμφαση στην κλασσική κιθάρα, αλλά και στις μουσικές εκδόσεις.

Έχοντας πλέον μετακομίσει στο κατάστημα της οδού Νικηταρά, συνεχίζουμε να αντιπροσωπεύουμε κατασκευαστές και όργανα υψηλής ποιότητας, εμπλουτίζοντας και ανανεώνοντας διαρκώς την γκάμα μας.

Παράλληλα με την εμπορία μουσικών οργάνων επιληφθήκαμε την έκδοση μουσικών βιβλίων, τα οποία περιλαμβάνουν δημοφιλείς τίτλους που πλέον αποτελούν βασικά εγχειρίδια της μουσικής εκπαίδευσης.

Στις αρχές του 2008, προχωρήσαμε σε μία καινοτομία για τα ελληνικά δεδομένα ιδρύοντας τον πρώτο ειδικά διαμορφωμένο χώρο για κλασσική κιθάρα (“guitar gallery”) όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε κορυφαίους Ισπανούς κατασκευαστές με διαφορετική φιλοσοφία, αλλά με κοινό χαρακτηριστικό την εξαιρετική ποιότητα. Κατασκευαστές με σημαντική παράδοση στο χώρο όπως οι Manuel Contreras, Paulino Bernabé, Amalio Burguet, Vicente Carrillio, Antonio Picado.

Πλοηγηθείτε στο διαδικτυακό μας τόπο για να γνωρίσετε τις κιθάρες, τις εκδόσεις μας και τα απαραίτητα αξεσουάρ για κάθε μουσικό και επισκεφτείτε το κατάστημά μας για να επιλέξουμε μαζί το μουσικό όργανο που θα καλύψει τις ανάγκες σας.

Διαμαντής και Παναγιώτης Ανδρομηδάς

Με κύριο κριτήριο την ικανοποίηση των πελατών μας, προσφέρουμε επιλεγμένα μουσικά όργανα υψηλής ποιότητας, για μαθητές ως σολίστες, δίνοντας έμφαση όχι μόνο στην καλύτερη επιλογή κατά την αγορά, αλλά και στην τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση.